logo gastouderbureau de hondsrug

Overstappen


Bent u ontevreden over uw huidige gastouderbureau of is deze failliet?
We bemiddelen graag de voortzetting van de opvang op een manier dat beter bij u en uw gastouder past. De stortingen van de Kinderopvangtoeslag zullen hierdoor niet onderbroken worden. Deze houden gewoon aan zoals u gewend bent.

Hoe stapt u eenvoudig over?
• U vult het formulier van het overstapaanbod in en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden m.b.t. de overstap met u te regelen.
• De lopende overeenkomst met het huidige gastouderbureau en de eventuele automatische incassomachtiging dienen schriftelijk opgezegd te worden met het huidige gastouderbureau. Wij hebben hiervoor een opzegbrief beschikbaar die u van ons zult ontvangen.
• Wij zullen een kennismakingsgesprek met u en de gastouder plannen zodat u weet wie uw bemiddelingsmedewerker is.
• Zodra de opzegtermijn met het huidige gastouderbureau is afgelopen, loopt de bemiddeling automatisch verder met Gastouderbureau De Hondsrug.
Zo eenvoudig is het.

Let op!
Aangezien we voor u niet te hoeven zoeken naar een gastouder, kunnen we u een uiterst interessant voorstel doen. Omdat u wel tevreden bent over uw gastouder, profiteert uw gastouder mee. Wilt u meer weten over ons overstapaanbod en onze hulp hierbij? In het submenu, onder "overstapaanbod" kunt u ons aanbod opvragen.